Lemis - Koupelny na klíč

Výstavka před dokončením

 

Venkovní výstavka betonových prvků firmy BetonBrož je téměř kompletní. Vedle dokončené prezentace výrobního programu „Tvář dřeva“ vám představujeme další řadu výrobků inspirovaných přírodou - „Tvář kamene“. Obě tyto podoby betonových prvků jsou luxusní nejen dokonalým přírodním vzhledem, ale i materiálem, který je trvanlivý a stálý.

Ke každé zahradě patří plot, na téměř každé zahradě je nutné vyřešit terénní nerovnost. Rovněž i na naší výstavce prezentujeme plotové systémy, dále zde naleznete ukázku palisád a použití zdících bloků.

Další novinky, které jsou zde k vidění, patří do série schodišťových bloků. Tyto prvky na našem schodišti naleznete v mnoha barevných variacích. Velmi oblíbené svahové tvarovky vystavujeme pomocí okrasné vegetační stěny. Tyto tvarovky dodají formu každé zahradě a výborně zpestří zelené plochy. Nejrůznější skladebné a plošné betonové dlažby jsou zde k vidění v různých barevných odstínech a typech povrchů.

Výstavka se postupně dotváří, ale již dnes dobře slouží svému účelu, seznamuje vás s betonovými produkty firmy BetonBrož. Tímto vám zároveň nabízíme plný prodejní servis k těmto výrobkům.

Na následujících fotografiích si můžete prohlédnout měnící se tvář venkovní výstavky před naším objektem.


zavřít
zavřít
zavřít

Aktualizováno: 31.08.2014 09:40
Zpět na seznam

Novinky




Dotazy nebo poptávky
Máte dotaz? Napište nám...
Jméno a Příjmení:*

Telefon:

E-mail:*

Dotaz:
*Údaje označené hvězdičkou jsou povinné.
LEMIS s.r.o.
Copyright © 2014 - LEMIS s.r.o.