Lemis - Koupelny na klíč

Představujeme - Keramag design

 

Keramag design je exkluzivní značka koupelnového vybavení. Jedná se o samostatnou řadu produktů německého výrobce Keramag, který má více jak 100letou tradici.

Celý koncept prodeje těchto výrobků na jednotlivých trzích je vystavěn na platformě autorizovaných prodejních míst. V rámci ČR jsme jedno z mála koupelnových studií, které splnilo podmínky pro vystavení a prodej těchto výjimečných produktů. V rámci získání certifikace jsme absolvovali detailní školení zaměřené nejen na samotné výrobky, ale také na filozofii značky a její provázanost s celosvětově uznávanými architekty či návrháři, kteří pro výrobce Keramag designové kolekce navrhují. Nechte se inspirovat povedeným katalogem Keramag Design, kde se můžete blíže seznámit s jednotlivými sériemi.

Vzhledem k tomu, že KERAMAG patří do silné skupiny Sanitec Group, měli jsme možnost vidět v nově vybudovaném showroomu i produkty dalších značek patřících do tohoto nadnárodního gigantu. Především dnes již velmi známý výrobce sanitární techniky KOLO přináší letos na trh spoustu zajímavých novinek. Určitě i nový katalog Kolo stojí za zhlédnutí.

Jednou z nejzajímavějších novinek, kterou u vybraných sérií zavádí obě značky (Keramag i Kolo), je WC bez splachovacího kruhu tzv. systém Rimfree. Tato inovativní technologie splňuje vysoké nároky na hygienu a snadnou údržbu wc mísy.

Vzhledem k tomu, že dnes centrála skupiny Sanitec sídlí v polském Krakově a logicky i nové reprezentativní prostory vznikly zde, připravil pro nás tento obchodní partner kromě „pracovního programu“ i příjemný zážitek v podobě návštěvy a prohlídky unikátního solného dolu Wieliczka. Poté jsme strávili příjemný večer přímo v centru historického Krakova, kde jsme se nejprve rozdělili na dvě znepřátelené skupiny :-)) – jedni, co byli hladoví a žízniví po dobrém jídle a pití, a druzí po kultuře - nakonec zvítězil zdravý rozum a dopřáli jsme si obojího dosytosti…


zavřít
zavřít
zavřít

Aktualizováno: 21.05.2014 14:04
Zpět na seznam

Novinky




Dotazy nebo poptávky
Máte dotaz? Napište nám...
Jméno a Příjmení:*

Telefon:

E-mail:*

Dotaz:
*Údaje označené hvězdičkou jsou povinné.
LEMIS s.r.o.
Copyright © 2014 - LEMIS s.r.o.